woensdag 30 september 2009

Zo Krijg Je Een Onderhandse Lening

Een onderhandse lening krijgen begint vaak bij het zoeken naar een particuliere geldverstrekker. Dit soort mensen is niet zo te vinden, maar je kunt het beste beginnen in je plaatselijke dagblad. Op de een of andere manier lopen online platforms vaak niet, vanwege het feit dat het Internet meer mogelijkheid tot anonimiteit biedt.

Een onderhandse lening kan dan ook alle voorwaarden hebben, omdat het net is wat je afspreekt met je lening verstrekker. Op het moment dat je bijvoorbeeld meer onderpand biedt kan het zijn dat je een veel lagere rente krijgt als dat je nauwelijks zekerheid kunt bieden voor de lening. Iets dat wel eigenlijk altijd terugkomt bij een opnderhandse lening is dat je een soort voorschot zult moeten verstrekken.
Het belangrijkste dat je bij een particuliere lening kunt doen is vooraf alles goed op papier zetten voor wat betreft voorwaarden en rentes. Niet zo zeer omdat particuliere geldverstrekkers erop uit zijn om je een oor aan te naaien, maar meer omdat je het gewoon allemaal duidelijk wilt hebben. Geld heeft de vervelende eigenschap dat het ervoor zorgt dat geheugens steeds slechter worden over tijd. Het is voor alle partijen beter om al die ellende te vermijden en het gewoon op papier te zetten.
Een andere belangirjke tip is dat het waarschijnlijk geen goed idee is om je particuliere geldverstrekker een hak te willen zetten. Een particuliere geldverstrekker zit over het algemeen al een hele tijd in de business, dus trucjes zijn niet aan ze besteed. Als je er naar streeft om alles op een eerljike en transparante manier af te handelen weet je zeker dat je zonder al te veel hobbels de mogelijkheid kunt hebben om een onderhandse lening te krijgen.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008