dinsdag 29 september 2009

Lening oversluiten Afab

Een lening oversluiten kan via veel verschillende kredietverstrekkers. Een van die kredietverstrekkers waar het oversluiten van een lening wordt aangeboden is Afab. Als u op zoek bent naar informatie over de mogelijkheden van het oversluiten van een lening Afab en de wijze waarop, dan kunt u hier terecht.

Oversluiten van een lening bij Afab
Afab biedt de mogelijkheid om bestaande leningen van andere kredietverstrekkers bij hun te laten oversluiten. Dit kan gaan om bijvoorbeeld een doorlopend krediet, persoonlijke lening, maar ook om schulden die zijn ontstaan door het kopen op afbetaling. Vooral voor het kopen op afbetaling wordt vaak een hoge rente in rekening gebracht. Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie van bestaande leningen en schulden af te lossen door te kiezen voor het oversluiten van de lening bij Afab. Dit is natuurlijk alleen zinvol als er financieel voordeel uit gehaald kan worden, dus dat moet eerst onderzocht worden.

Offerte oversluiten lening Afab
Of het zinvol is om de lopende leningen bij Afab te laten oversluiten kan onderzocht worden door een offerte voor het oversluiten van een lening aan te vragen bij Afab. De offerte kan via de website van Afab online worden aangevraagd en is geheel vrijblijvend, zodat er nog geen verplichtingen ontstaan. Voor het online aanvragen van een offerte oversluiten lening Afab, kan er gebruik worden gemaakt van het invulformulier dat op de website wordt getoond. De offerte voor het oversluiten van een lening zal vervolgens worden afgehandeld door het hoofdkantoor van Afab of door een van de professionele adviseurs in uw eigen regio. Het persoonlijk advies over het oversluiten van een lening bij Afab heeft als voordeel dat er een lening kan worden aangeboden, die is afgestemd op de individuele situatie.

Persoonlijk advies van Afab
In plaats van direct een offerte aanvragen bij Afab voor het oversluiten van een lening, is het ook mogelijk om eerst een persoonlijk advies te krijgen. Afab biedt namelijk leningen aan van meerdere banken en kan daarom een onafhankelijk advies geven over het oversluiten van een lening. Afab kan in een persoonlijk adviesgesprek alle bestaande leningen overzichtelijk rangschikken, zodat het overzicht van bestaande leningen duidelijk wordt en er advies gegeven kan worden over het oversluiten van een lening en de gevolgen ervan. Overigens is Afab lid van Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs, waardoor de consumenten kunnen rekenen op een professioneel en onafhankelijk advies voor het oversluiten van de lening.

Zelf de hoogte van de lening berekenen
U kunt natuurlijk alles uit handen geven aan de adviseurs van Afab betreffende het oversluiten van de lening, maar op de website van Afab zelf is ook veel informatie te vinden. Zo is het mogelijk om met de rekenmodules de maximale hoogte van de lening te berekenen en kunnen ook de maandlasten berekend worden. Op die manier ontstaat er eerst een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kan er alsnog direct een offerte bij Afab worden aangevraagd.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008