dinsdag 29 september 2009

Lening oversluiten Becam

Becam is een bekende naam onder de kredietverstrekkers, als onderdeel van de DSB Bank, en ook voor wat betreft het oversluiten van een lening. Becam biedt namelijk de mogelijkheid om tegen gunstige tarieven een lening te laten oversluiten, zodat er financieel voordeel gehaald kan worden als een of meerdere leningen in een keer kunnen worden afgelost, door het oversluiten van een lening bij Becam.

Oversluiten van een lening bij Becam
Consumenten die elders een lening hebben al of niet combinatie met een roodstand bij de bank of met schulden als gevolg van het kopen op afbetaling kunnen bij Becam terecht voor het oversluiten van hun lening. Bij meerdere leningen en combinaties rood staan en andere schulden is er vaak sprake van een hoog rentepercentage. Dat rentepercentage kan verlaagd worden als er wordt gekozen voor het oversluiten van een lening bij Becam. Er kan dan een nieuwe lening worden aangeboden tegen een aantrekkelijk rentetarief, waardoor er uiteindelijk kosten bespaard kunnen worden.

Werkwijze Becam bij lening oversluiten
Wie er voor kiest om bij Becam een lening te laten oversluiten, kan er vanuit gaan dat het door Becam alles geregeld zal worden. Zo zal Becam de leningen bij postorderbedrijven, banken en creditcardbedrijven over kunnen nemen en oversluiten naar één nieuwe en goedkopere lening. Er kan via de website van Becam een offerte worden aangevraagd, waarin het gewenste leenbedrag ter hoogte van de bestaande leningen en eventueel verhoogd met een extra leenbedrag, moet worden aangegeven. Als extra informatie moet ook in de offerte aanvraag worden vermeld dat het gaat om het oversluiten van een lening. Een van de medewerkers van Becam zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Zelf lening berekenen
Becam stelt op haar website verschillende rekenmodules ter beschikking, die een indicatie kunnen geven over het maximale te lenen bedrag, de maandlasten en ook niet geheel onbelangrijk, wat u als consument kunt besparen als er wordt gekozen voor het oversluiten van een lening. Deze handige rekentools bieden dus direct inzicht in de financiële mogelijkheden en gevolgen bij het oversluiten van een lening. Uiteraard zijn de uitkomsten slechts een indicatie en zal er pas echt inzicht in de besparingen kunnen worden gegeven aan de hand van een persoonlijk en direct advies van een van de medewerkers van Becam.

Voorwaarden lening oversluiten
Becam hanteert net als alle andere kredietverstrekkers voorwaarden om voor het oversluiten van een lening in aanmerking te komen. Belangrijk is natuurlijk het inkomen op basis waarvan de lening wordt aangevraagd en ook zal de kredietwaardigheid een rol spelen. De kredietwaardigheid zal door Becam getoetst worden bij het BKR. Naast deze belangrijke voorwaarden zijn er ook nog een aantal standaard voorwaarden, waaraan voldaan moet worden om voor het oversluiten van een lening in aanmerking te komen, waar de medewerkers van Becam u alles over kunnen vertellen.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008