dinsdag 29 september 2009

Snelle tips om de beste hypotheek of lening te kiezen

Snelle tips om de beste hypotheek of lening te kiezen
Het valt niet mee om de juiste keuzes te maken als je een lening of hypotheek gaat afsluiten. Je moet het juiste rentepercentage, de juiste geldverstrekker en de beste leningvorm moeten kiezen. Het is zaak om van te voren goed te overwegen wat je wilt zodat je de plussen en minnen van elke lening of hypotheek tegen elkaar kunt afwegen..

Alles begint met een bepaalde doelstelling die je hebt voor de lening. Het is bijvoorbeeld zaak om je hypotheek erop af te stemmen als je van plan bent alweer binnen 5 jaar te verhuizen. Bij een uitgave met stelposten, zoals een verbouwing, zul je een andere lening vorm nodig hebben als bij het lenen voor een auto bijvoorbeeld. Wat je in de toekomst wilt moet je lening van nu bepalen.
Als je niet veel ervaring hebt met lenen kun je een adviseur inschakelen. Een hypotheek afsluiten is bijna altijd zo ingewikkeld dat je beter uit bent met het kiezen voor een adviseur. Hoe meer informatie je hebt, hoe beter je keuze voor een bepaalde leningvorm.
De kleine lettertjes zijn belangrijk als je lening offertes of hypotheek offertes naast elkaar gaat leggen. Zaken als de looptijd van een hypotheek of lening kunnen de rente flink beïnvloeden. Of er komt een boete bij kijken als je de lening voortijdig aflost. Overhaast je dus niet als je de offerte gaat bestuderen.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008