dinsdag 29 september 2009

Lening oversluiten bij FX

Voor het oversluiten van een lening heeft de consument veel mogelijkheden om uit te kiezen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een lening te laten oversluiten bij FX. Wie graag meer wil weten over de mogelijkheden van een lening oversluiten bij FX kan hieronder alle benodigde informatie vinden.

Oversluiten van een lening bij FX
Op de website van FX worden meerdere mogelijkheden geboden voor het laten oversluiten van een lening in de vorm van verschillende kredietverstrekkers. Consumenten die er voor kiezen om bij FX hun lening te laten oversluiten kunnen gebruik maken van de actuele rentepercentages van de diverse kredietverstrekkers, die op de website worden weergegeven. Het is daarbij eerst handig om na te gaan welke soort lening het meest geschikt is zoals een doorlopend krediet of persoonlijke lening om als nieuwe lening te kiezen. Als de leenvorm bekend is en het bedrag van de nieuwe lening, dan wordt er direct een overzicht getoond van de verschillende aanbieders met de rentepercentages, die van laag naar hoog oplopen. Er kan vervolgens meer informatie gevraagd worden of er kan direct een offerte worden aangevraagd voor het oversluiten van een lening via FX bij de kredietverstrekker van uw voorkeur.

Offerte oversluiten lening bij FX
Voor het aanvragen van meerdere offertes kan er gebruik worden gemaakt van de beschikbare module op de site van FX. Naast het gevraagde leenbedrag, doel van de lening, kredietvorm en de looptijd van de lening, moeten er inkomensgegevens worden ingevuld en een aantal vragen worden beantwoord zoals of er sprake is van een eventuele registratie bij het BKR. Ook kan er een voorkeur worden aangegeven voor een aan de nieuwe lening gekoppelde overlijdensrisicoverzekering. Na het invullen van de gegevens wordt er een overzicht getoond van de kredietverstrekkers, die daarbij aansluiten. De aanvraag van een offerte oversluiten bij FX wordt vervolgens rechtstreeks naar de intermediair of kredietverstrekker zelf verzonden. Vanaf daar stopt dan ook de behandeling en bemoeienis van FX en zal de afhandeling van het oversluiten van de lening door de geselecteerde kredietverstrekker worden afgehandeld. FX biedt dan ook slechts de mogelijkheid om gebruik te maken van de beschikbare informatie over het oversluiten en aanvragen van een lening en offertes via de site van FX rechtstreeks bij kredietaanbieders aan te vragen.

Overzicht kredietverstrekkers van FX
De consument die uitkomt bij de website van FX heeft ook nog een andere mogelijkheid om te kiezen voor een kredietaanbieder voor het oversluiten van een lening. Zo worden er in het kredietverstrekkers overzicht van FX zeker tientallen aanbieders getoond inclusief de link van hun website. Het is dus ook mogelijk om zelf verder op onderzoek uit te gaan naar een gunstige kredietverstrekker om een lening te laten oversluiten.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008