dinsdag 29 september 2009

Lening oversluiten bij Geldshop

Er zijn diverse kredietverstrekkers, waarbij het mogelijk is om een offerte aan te vragen voor het oversluiten van een lening. Ook bij Geldshop wordt de mogelijkheid geboden om voor het oversluiten van een lening te kiezen. Hieronder zal er verder worden ingegaan op de mogelijkheden voor het oversluiten van een lening bij Geldshop.
Oversluiten van een lening bij Geldshop
Via de website van Geldshop is het mogelijk om direct een offerte te vragen voor het oversluiten van een lening. Aangezien Geldshop voornamelijk online diensten aanbiedt, wordt er vermeldt dat de rente bij het oversluiten van een lening tot de laagste rente in Nederland gerekend kan worden. De offerte voor het oversluiten van een lening bij Geldshop, kan geheel vrijblijvend worden aangevraagd. Dat betekent dat er geen enkele verplichting aan de offerte verbonden is. Pas als u de offerte voor het oversluiten van de lening hebt ondertekend en retour gezonden is er sprake van een overeenkomst.
Kredietverstrekkers bij Geldshop
Geldshop werkt samen met een aantal verschillende kredietverstrekkers en gaat bij het verstrekken van een offerte als volgt te werk. Op basis van de voorkeuren en het soort lening, wordt er gekeken welke kredietverstrekker de beste voorwaarden heeft. In het geval van het oversluiten van een lening bij Geldshop, zal er dus gekeken worden naar de aanbieder, die de beste voorwaarden heeft op het gebied van het oversluiten van een lening. Een van de voordelen van de verschillende kredietverstrekkers waar Geldshop mee samenwerkt, is dat de lening in veel gevallen verstrekt wordt met inbegrip van een gratis overlijdensdekking. Bij het oversluiten van een lening hoeft er dan geen extra geld betaald te worden voor een overlijdensrisicoverzekering.
Criteria voor het oversluiten van een lening bij Geldshop
Geldshop houdt bij het verstrekken en oversluiten van een lening rekening met een aantal criteria, waaraan de aanvrager zal moeten voldoen om daarvoor in aanmerking te komen. Tot de voorwaarden die Geldshop hanteert voor het oversluiten van een lening behoren onder meer:

  • De aanvrager moet beschikken over een vast of tijdelijk dienstverband
  • De aanvrager moet in Nederland ingeschreven staan en ingezetene zijn
  • De aanvrager heeft een leeftijd tussen de 18 jaar en 68 jaar en kan een geldig legitimatiebewijs tonen
  • Het minimum bedrag dat via Geldshop geleend kan worden is 2250 euro.
Bij een tijdelijk dienstverband kunnen de aanbieders overigens nadere eisen stellen, zoals een intentieverklaring of bewijsstukken dat er in het laatste half jaar onafgebroken is gewerkt. Uiteraard zullen de kredietverstrekkers ook de kredietwaardigheid bij het BKR toetsen om te kijken of het verantwoord is een lening te laten oversluiten. Let er bij het aanvragen van het oversluiten van een lening bij Geldshop wel op dat alle gegevens, die gevraagd worden moeten worden ingevuld en aangeleverd. Een lening oversluiten bij Geldshop is in elk geval niet mogelijk door zelfstandige ondernemers en door directeur grootaandeelhouders.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008