donderdag 26 november 2009

Onderhandse lening

Een onderhandse lening is tegenwoordig een prima oplossing voor een tijdelijk of direct geld gebrek. Vaak worden de onderhands geld lenen tegen veel betere tarieven aangeboden . Ook bieden deze mogelijkheden een prima oplossing bij een negatieve BKR registratie.

Indien u negatief bij het BKR geregistreerd staat, kan een de onderhandse lening in u geval de beste oplossing zijn. Dit komt omdat particulieren geld willen en kunnen uitlenen zonder toetsing van het BKR. Hierdoor is het toch voor u mogelijk om geld te lenen.

De onderhandse lening is niet voor elkaar te krijgen bij een bank of andere geldverstrekker. De enige manier op dat voor elkaar te krijgen is eindelijk bij een niet-financiƫle instelling.

Waar u wel rekening mee dient te houden dat u (betalings)verplichtingen naar uw familie of vrienden altijd van zeer belang zijn. In de beste familie of vriendenkringen ontstaan de meest grote ruzies over geld

Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om bij vrienden een onderhandse lening te regelen. U moet wel heel goed opletten op eventuele problemen of onduidelijkheden. Dit is prima op te lossen
Met goede en correcte contracten. Doordat u leent van bekenden kunt u in samenspraak een rentepercentage en andere aanvullende randvoorwaarden gemakkelijk afspreken. Doordat u bijvoorbeeld ook leent van familie is dit negen van de tien keer tegen een zeer laag rentetarief.

Onderhands lenen bij een geldverstrekker is tot op heden nog niet mogelijk, maar u kunt wel via onze website een aantal naar voorhalen contracten voor een onderhandse lening.

Voordelen

* Goedkoop lenen door lage rente.
* U kunt zelf alle voorwaarden zelf opstellen in samenspraak met uw geldverstrekker.
* Geen verplichgde toetsing bij het BKR, hierdoor kunt u met een negatieve BKR registratie toch onderhands geld lenen.


Nadelen

* Doordat u geld leent van familie of bekenden, zouden deze verplichtingen weleens voor vervelende situaties kunnen ontstaan.
* Een eventueel contract dient tenallertijde helemaal correct te zijn.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008