dinsdag 10 november 2009

Garantielijfrente

U wilt geen risico's lopen met uw koopsom en u wilt na uw looptijd een gegarandeerde uitkering. Dan kiest u voor een zogenaamde garantielijfrente. Een garantie lijfrente is een polis die wordt gebaseerd op de actuele rentestand van het moment en dat toepast op uw kapitaal. Als de rentestand laag is is het rendement op uw lijfrentekapitaal ook laag. Het is dus belangrijk de lijfrente af te sluiten op een moment dat de rente hoger staat.

Combinatievormen met beleggingen

Als u last heeft van een lage rente maar toch een lijfrente af wilt sluiten met minimale risico's kunt u kiezen voor een combinatievorm van garantie en beleggingen. U heeft dan kans dat het rendement toch hoger uitvalt. Als u verwacht dat de markt de komende jaren aantrekt kan dit een gunstige lijfrentevorm zijn. Door slim een bepaald beleggingsfonds te kiezen kunt u uw risico verkleinen.

Laat u adviseren door een onafhankelijke adviseur die u meerdere lijfrente producten aan kan bieden. U kunt altijd kiezen tussen pakketten emet meer en midner risico dus vraag goed naar de risico's die u met bepaalde pakketten neemt. De keuze is uiteindelijk altijd aan u.
Lijfrente advies: beleggingspolis of garantiepolis?

Dit is een keuze die u zelf zult moeten maken. Een lijfrente op basis van garantie is kiezen voor zekerheid, op basis van beleggen is risico maar potentieel een hoger rendement. Als u tussen deze keuzes twijfelt is het misschien een goed idee een gesprek te hebben met een lijfrente adviseur

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008