vrijdag 30 oktober 2009

Autolening

Hoewel geld lenen vaak niet verstandig is, is het geld lenen voor een auto ook erg lastig maar het is zeker wel te begrijpen. De meeste Nederlanders willen toch een veilig vervoermiddel voor zichzelf of voor hun kinderen, wanneer u niet direct het geld heeft om een dergelijk aankoop te kunnen doen zult u toch een ander manier zien te moeten vinden voor het financieren van een auto.

Een andere mogelijkheid dan een autolening of autofinanciering kunt u misschien gebruik maken van een onderhandse lening van uw familie. Misschien biedt het bedrijf of persoon die u de autoverkoper ook wel de mogelijkheid om uw droomauto in termijnen af te betalen. Tegenwoordig zijn er ook acties van autobedrijven waarbij u nu een auto koopt maar dat volgend jaar betaald. In sommige gevallen kan dat zelfs tegen zeer gunstige voorwaarden.

* Auto lening
* Lenen auto
* Autofinanciering


De autolening is meestal hetzelfde als een doorlopend krediet. Vaak gelden voor de goedkoopste autolening speciale, gunstigere, voorwaarden dan op een andere lening hierdoor noemen wij de lening ook wel de autofinanciering.

Heel veel Nederlanders vinden het tegenwoordig heel normaal om geld te lenen voor een auto. Meestal is een autofinanciering niet meer of minder dan een doorlopend krediet alleen onder een heel andere noemer. Het is wel heel opvallend dat veel mensen financieren auto’s door middel van een goedkope autolening, beter bekend onder de naam autofinanciering.

Voordeel

* Vaak geld er voor deze financiering dezelfde rente als op een doorlopend krediet.


Nadeel

* Een heel groot nadeel is, wat het soms zo kan zijn dat uw auto zeer snel in waarde kan dalen, door een hoge afschrijving.

0 reacties:

Design by Dzelque Blogger Templates 2008

Direct lening oversluiten - Design by Dzelque Blogger Templates 2008